Main menu
Andrei Butnarasu - blog personaltrollboxVirusii informatici se transmit la om

Virusii informatici se transmit la om

computer-virus-spreads-to-humans-763614

Virusologii din lumea intreaga sunt in alerta maxima inca de marti dimineata. Din primele informatii, se pare ca virusii informatici au inceput sa se transmita la om. Descoperirea a fost facuta de un anume Doctor Norton.

Ministerul sanatatii avertizeaza populatia sa nu intre in contact cu computerele, chiar daca acestea sunt scoase din priza. Pentru a argumenta avertismentul este dat exemplul Lenutei Profir din Medelenii Noi. Lenuta a incercat sa curete mileul de pe laptop, la 30 de minute dupa contact fost cuprinsa de o tuse violenta, fiind necesara interventia ambulantei.

mileu-asus

Se recomanda ignienizarea de la distanta a tuturor echipamentelor electronice din gospodaria omului: televizoare, calculatoare de masa moleculara…electronicele ce pot fi intalnite in fiecare casa.

Un alt efect negativ al acestei pandemii este panica in randul populatiei. Daca in trecut, datorita gripei porcine, femeile erau nevoite sa se fereasca de porci (indentificandu-i cu greu in multime), acum vor fi nevoite sa evite contactul si cu masinile de spalat sau chiar jucariile electronice pentru copii.

Totusi, guvernul Romaniei ne insufla speranta. Pentru prima oara in ultimii 20 de ani alesii neamului au gasit o solutie pentru a stopa o criza. Solutia consta in inlocuirea tuturor echipamentelor periculoase cu echipamente produse in Romania. Dupa cum bine stim, acestea sunt atat de ieftine si proaste incat nu reprezinta o amenintare pentru nimeni.

One thought on “Virusii informatici se transmit la om

  1. aaaaaaaaaaaaaahahahaaaaaaaaaaaa numele INCULPATEI este LENUTA UDREA de la Creierul Putred iar epidemia este intitulata RROMDEMIA CURVINA!!!! aaaaahahahahahaaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *