Main menu
Andrei Butnarasu - blog personaliasiViaţa parcă-i mai frumoasă cu clătita pe terasă

Viaţa parcă-i mai frumoasă cu clătita pe terasă

Sâmbătă m-am trezit cu noaptea-n cap, la 10:30, ca să dau ochii cu blogerii ieşeni, la o cafea şi alte preparate care pun dietele în primejdie. În aceeaşi zi urma să merg la o zi de naştere, deci am plecat repetându-mi în gând să nu mă îndop şi să ciugulesc doar câteva firicele de pătrunjel dintr-o sălăţică, păstrându-mă astfel pentru bombardamentul caloric de cu seară.

Obişnuiam să ies des cu blogerii ieşeni. Timpul petrecut împreună era împărţit egal între sporovăială şi butonat telefoanele, în interes de serviciu, evident. Contrar frumoasei tradiţii, de data asta nu am stat prea mult cu ochii în telefon, asta pentru că am fost prea ocupat mănâncatul. Ne-a ajutat şi locaţia, Bistro Copou e locul unde îţi spui că serveşti doar o şaorma mică, inofensivă şi dietetică, iar ulterior te trezeşti că ţi-ai comandat patru berbecuţi la proţap, scăldaţi în cel mai bun vin al casei.

Ne-am jurat credinţă, ne-am făcut planuri de viitor împreună, a fost frumos. Păcat că le-am uitat pe toate, dar nu-i bai, facem altele.

P.S. : Din toamnă vine videoblogul, colaborări, recenzii la chestii, unboxing la pungi de pufuleţi. Nu schimbaţi programul.

Two thoughts on “Viaţa parcă-i mai frumoasă cu clătita pe terasă

  1. Pingback: M-am reîndrăgostit la Bistro Copou - Şapte pietre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *