Main menu
Andrei Butnarasu - blog personaltrollbox uncategorisedVehicule in fata carora sa nu franezi brusc

Vehicule in fata carora sa nu franezi brusc

Daca vrei sa devii vedeta, promovarea intr-un ziar local cu poza ta si titlurile gen “Moartea vine din spate” sau “Spulberati pe sosea” nu vor ajuta prea mult carierei. Pentru binele tau, evita sa opresti brusc in fata urmatoarelor antichitati:

Basculanta Roman model `72

Dezvoltata intr-o perioada lipsita de inhibitii (anii Flower Power) clasica basculanta s-a numarat printre marile desfranate ale soselelor. Chiar si in versiunile de top  franele aveau o functionare defectuoasa. Aparent, Nike-ul pictat pe bena si tona de CD-uri de pe parbriz ingreunau cu mult masina.

Dubita TV

Cu aspect de marmota gigantica suferind de flatulenta albastra si acutam duba TV este usor de identificat dupa norul de fum ce l-ar face pe Captain Planet sa lesine instant. Are cumva alura unui cocosat care vomita.

Dacie (orice mode inainte de Logan)
Un carucior de copii beneficiaza de frane mult mai eficiente. Singura legatura cu termenul “auto” al daciei este cuvantul “autohton”. Nu va lasati inselati de faptul ca unele inca au toate rotile. Proprietarul a investit banii in masuri de securitate pasiva, preferand sa-si puna icoane pe bord in detrimentul franelor.

Orice transporta pepeni
Contrar instinctelor masculine trebuie sa te feresti de pepeni. Macar de data asta bazeaza-te pe ratiune. Imi vei multumi mai tarziu.

Trabant
Nu reprezinta un pericol. Un singur deces a fost atribuit trabantului. O persoana s-a sufocat dupa ce a inghitit un trabant din greseala.

One thought on “Vehicule in fata carora sa nu franezi brusc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *