Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletUn bucurestean a incercat sa-si ia viata ascultand Fuego

Un bucurestean a incercat sa-si ia viata ascultand Fuego

smurd

Tragedie intr-un cartier bucurestean! Maricel P. in varsta de 30 de ani a incercat sa se sinucida ascultand Fuego in mijlocul verii. Gestul sau egoist i-ar fi putut costat viata pana si pe vecini, acestia anuntand ambulanta dupa ce au acuzat dureri puternice in zona capului.

Nimic nu prevestea reactia tanarului, chiar daca acesta se certase destul de tare cu concubina sa. Ca urmare a gestului criminal, in dimineata zilei de sambata mai multi locatari au inceput sa acuze senzatii de greata si somnolenta, dar si o puternica durere in zona capului.

Banuind ca este vorba despre o banala scurgere de gaze, vecinii s-au ajutat unii pe altii in incercarea de a iesi in siguranta din imobil. Panica s-a instaurat abia in momentul in care locatarii au simtit un miros puternic de brad pe scara blocului.

Vecinii sunt hotarati sa depuna plangere impotriva tanarului, chiar daca au scapat doar cu o migrena severa dupa ce si-au vazut moartea cu ochii.

“Speram sa fie ceva mai putin sever, o scurgere de gaze ceva…nimeni nu credea ca ar fi in stare de o asemenea atrocitate, Domnii de la Protectia Civila au spus ca nivelul de Fuego depasea concentratia maxima admisa de 97 de ori”

Sinucigasul a fost internat cu forta si urmeaza si fie supus unui examen psihiatric pentru a se stabili daca a avut discernamnt. In cazul in care acesta va fi gasit vinovat risca pana la 3 ani inchisoare pentru ca a asculat Fuego in afara sezonului.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

foto

6 thoughts on “Un bucurestean a incercat sa-si ia viata ascultand Fuego

  1. Ai in tine un haz si o ironie ce se poate vinde, pe mine ma amuza si titlurile tale , insa regaminte mea ar fi sa vorbesti despre ceva cat mai original.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *