Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletTragedie in lumea simulantilor de bogatie si a practicantelor de poze gen duckface: Clubul Skin a fost inchis

Tragedie in lumea simulantilor de bogatie si a practicantelor de poze gen duckface: Clubul Skin a fost inchis

skin

Update: In prezent clubul Skin este in continuare deschis

Tragedie in autointitulata lume buna a Iasiului. Clubul Skin, un real catalizator de cultura a fost inchis de catre autoritati. Surse neoficiale declara ca in spatele acestei manevre s-ar afla chiar Biserica Ortodoxa Romana. Institutie financiaro-religioasa care doreste sa-si extinda afacerile si in domeniul clubbingului si era incomodata de concurenta.

Conform bzi, clubul Skin a fost inchis pentru nerespectarea conditiilor minime de igiena, lipsa autorizatiei de functionare cat si a apei curente. Aceeasi sursa declara ca paharele erau spalate intr-un vas, fara nici un fel de substante dezinfectante.

Fitosenia Meltenescu, o clienta fidela a clubului isi exprima indignarea fata de gestul autoritatilor :

“Unde mai simulam ca aveam bani si facem poze gen duckface? Ce idioti! Ce vina aveau proprietarii ca unii clienti nu respectau conditiile minime de igiena? Au inchis Skinul ca nu avea apa curenta…si atunci cum erau toate luminile alea aprinse daca nu aveau curent?!”

Clubul Skin a mai fost mediatizat in urma unor incidente violente dintre mebrii Academiei Romane si un grup de conferentiari.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

8 thoughts on “Tragedie in lumea simulantilor de bogatie si a practicantelor de poze gen duckface: Clubul Skin a fost inchis

  1. Eu unul as vrea ca tote institutiile religioase sa fie inchise iar pamanturile si marile averi sa fie impartite la populatie, detin prea multe, usor usor or sa mai apara dovezi care sa dezminta ceea ce ei propovaduiesc. Cel mai vechi mijloc de manipulare in masa din lume.

    1. Biserica Ortodoxa din Grecia imparte medicamente populatiei, mai nou chiar suporta costurile interventiilor chirurgicale pentru cei nevoiasi. Asta fara a obtine sume astronomice de la populatie si guvern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *