Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletTipologii umane: Reprosofila

Tipologii umane: Reprosofila

bike square wheels

De-a lungul coloratei experiente pe aceasta planeta am avut ocazia de a ne confrunta cu o serie de tipologii umane. Astazi ne referim la cei sau cele care si-au facut un obicei din a aduce reprosuri gratuite celor din jur. Inainte de a fi catalogat fara drept de apel ca fiind misogin mentionez ca titlul a fost utilizat la genul feminin deoarece acest tipar comportamental este mai des intalnit in cazul sexului frumos. Rog barbatii sa nu rasufle usurati inutil pentru ca am si un articol destinat dumnealor.

Raspandire: Reprosofila este intalnita cu precadere in mediul urban. Poate fi vanzatoarea zambitoare de la colt, colega tacuta de servici sau chiar bunica voastra preferata.

Modalitate de identificare: Calcati mai multe persoane pe picior in autobuz sau in orice loc public. Persoanele care vor vocifera timp de 15 minute de la momentul in care v-ati cerut scuze pot fi considerate reprosofile.

Alimentatie: Se hraneste cu greselile celor din jur, rumegandu-si superficial argumentele.

Manifestari: Reprosofila poate reprosa unei bile ca e prea rotunda. In consecinta, are abilitatea de a va ataca cu o viteza de pana la 6 reprosuri pe minut. Ulterior poate reprosa prietenilor dumneavoastra faptul ca va cunosc.

Metode de combatere: Chiar daca omul a pasit pe luna, pana la aceasta ora nu s-au gasit metode combative eficiente. Orice argument, rational sau nu, are rolul de a irita persoana in cauza. In eventualitatea in care intalniti o asemenea persoana este recomandat sa fiti mai diplomati decat Regina Angliei. Nu va faceti iluzii ca veti scapa de reprosuri. In cazul in care nu va gasi nod in papura, va reprosa ca actionati intr-o maniera perfectionista si ca o puneti intr-o lumina proasta tocmai prin calitatea actiunilor pe care le intreprindeti.

Cunoasteti vreo persoana care se identifica cu descrierea de mai sus?

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *