Main menu
Andrei Butnarasu - blog personaltrollboxTiganii au probleme de integrare in Univers

Tiganii au probleme de integrare in Univers

Un secret pazit cu strasnicie de catre superputerile lumii, iese la iveala. Se pare ca extraterestrii nu iau contact cu omenirea de frica tiganilor, dupa cum declara Mediafax.

Totul a inceput de la o banala rapire. Extraterestrii verzi, cu antenute au rapit o vaca, undeva prin judetul Braila. Peste doua saptamani s-au trezit cu o satra de tigani la intrarea in galaxie. Tiganii isi cereau animalul inapoi, amenintand ca isi dau foc si declarau ca le-a fost rapita vaca tocmai ca sunt tigani.

Chiar daca extraterestrii le-au platit vaca de trei ori tot nu au reusit sa scape de puradeii care cerseau in Piata Galaxiilor Unite, sau de pirandele ce incercau sa ghiceasca in pamant si stele(galaxia extraterestrilor neavand vizibilitate inspre luna). In disperare de cauza, vecinii nostrii de galaxie au inceput sa-si atarne de gat bucati de sapun, in speranta ca vor alunga minoritatile. Chiar daca sapunul pentru tigan e ca si kryptonita pentru Superman, aceasta initiativa nu s-a bucurat de un foarte mare success. Tiganii reusind sa fure(din motive necunoscute) pana si sapunul. Mai mult, chiar si antenele din fruntea extraterestriilor au inceput sa dispara. Reprezentantii Statele Unite nu au putut decat sa-si exprime dezacordul vis-a-vis de situatia creata. Acestia motivand ca ar fi putut interveni militar doar daca s-ar fi gasit petrol in galaxia ocupata de tigani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *