Main menu

The cocalar spotter

20120922_122606

In ultimii ani cocalarii au reusit sa simuleze cu oarecare success faptul ca au bun simt sau cultura generala, devenind astfel mai greu de depistat. Privind la autoritatile care-si paseaza neputincioase responsabilitatea, am hotarat sa incropesc un mic ghid de identificare al cocalarilor undercover, specie inrudita cu taranul de oras.

Pe Facebook:

Numele profilului este incomplet sau nu coincide cu cel real. Exemple: Vasea Vasile, Scumpika Eu, Deutza Deea. Invariabil, cocalarul va trece la studii Harvard, Sorbona sau Scoala Vietii. Matinal, cocalarul executa o rutina riguroasa din care nu lipsesc clasicele: “Va sta bn inpreuna“, “Va potriviti” sau “Mumoaso, aidiul meu e regele_la_sex_69″.

In trafic:

Cocalarul traficant poate fi cel mai des intalnit intr-un BMW de prin 90 sau in orice alta epava similara.Citez: “Masina e jmechera, ca noua. Doar ca trebuie schimbata distributia, are mici urme de rugina si cateodata mai scoate fum. Dar in rest e impecabila, nu bate, nu troncane“. In cazul in care epava se afla intr-un stadiu avansat de descompunere cocalarul simte nevoia sa-si puna un banner mare cu BMW, Audi sau Mercedes. Mesajul fiind “Cuae, nu uita ca-i bemveu

La interviul de angajare:

Relaxat si entuziast, cocalarul undercover are un tel bine stabilit: munca de birou si salar de peste 2000 ron. Orice oferta sub acest prag il face sa zambeasca malitios. Chiar daca nu a invatat inca sa se stearga la fund corect.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

6 thoughts on “The cocalar spotter

  1. Poti clasifica cocalarii dupa mai multe criterii. Cred ca descrierile din “Ghidul unui nesimtit” se potrivesc destul de bine cocalarului din marile orase.

  2. Radar uman:)), hai ca esti amuzant, eu ma gandeam sa fac un site special pentru ei, in loc de like uri sa fie ceva gen 1000 de puncte rusine.

    Bine acuma am auzit si de ceea ce se numeste “piramida valorosilor”, eu am ras sa fiu sincer dar dupa m-am intristat putin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *