Main menu

Taximetristul miop

DSC_0162

Afara ploua torential iar credincioasa mea umbrela ma astepta acasa, convinsa fiind ca umblu prin ploaie cu alta.

Ochesc un taximetrist in fata hypermarketului si fara sa stau pe ganduri urc in fata, privind invingator inspre plouatii nevoiti sa-l astepte pe urmatorul.

Taximetristul, un barbat intre doua varste si doua viteze incepu sa-mi povesteasca dezinvolt despre problemele sale cu stomacul si intestinul gros. Stropii mari de ploaie bombardau parbrizul iar eu ma simteam ca intr-un film prost de groaza, precum victima si criminalul, doar ca in cazul de fata aveam de-a face cu un criminal de neuroni. Dupa ce am fost pus la curent cu ultimele inovatii in materie de produse pentru curatat colonul, soferul continua seria povestirilor despre organele sale ajungand sa-mi vorbeasca despre ochi. Inevitabil aflu si motivul pentru care era in fata hypermarketului, fusese sa-si cumpere un iaurt cu putine grasimi dar isi uitase ochelarii acasa si abia zareste fara ei.

Brusc se justifica modul haotic in care conducea. Circumspect imi trag centura si incerc sa-mi aduc aminte cateva zeci de rugaciuni. Cateva minute mai tarziu cobor in sunet de portiere ruginite si ma indrept glorios inspre scara blocului, fericit ca sunt un supravietuitor.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *