Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpersonaleTantarul, adevaratul vestitor al primaverii

Tantarul, adevaratul vestitor al primaverii

tantar-anofel

E seara iar eu scormonesc dupa un film de prin 1998. Incep sa cred ca filmele de dupa 2000 sunt mai slabe decat echipa de baschet a Albei ca Zapada.

In timp ce ma uitam pe site-uri cu stiri din sport si jocuri remi recunosc cu intristare un bazait familiar. Era el, zburatorul anofel. Il simt cum imi survoleaza spatiul aerian, inspirat parca din atacul de la Pearl Harbour. Incerc sa-i evit privirea, sperand timid la o gestionare pasnica a situatiei dar sugaciosul vrea sa ma faca la psihic. Ma bazaie total dezinteresat, facand pe inabordabilul si asteptand o bresa in apararea mea.

Incerc sa-i dau una dupa cap in speranta ca se linisteste, dar se eschiveaza ca un parlamentar dupa alegeri. Miscat fiind de ale sale veleitati sportive incep sa-l aplaud. Dezorientat de aplauze tantarul nimereste intre palme si pica doborat la pamant.

Ma priveste in agonie cu ochi mici si rai, sugerandu-mi ca hoarde de vampiri insetati de sange vor navali asupra mea si ca nu vor fi vampiri gay sau metrosexuali ca-n seriale.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

One thought on “Tantarul, adevaratul vestitor al primaverii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *