Main menu

Suport tehnic @ Taraf TV

Mihaita Boss sarbatoarea in pat ultimele zile din vara delectandu-se cu o editie speciala a emisiunii sale preferate: Parada Valorilor. Vocile stridente ale artistilor preferati strabateau incaperea decorata rudimentar si vegheata de o carpeta cu rapirea din serai. Mihaita incerca sa se ridice in capul oaselor dar mirosul propriilor sosete il paraliza timp de cateva secunde. Abandona ideea evolutiei pana la mersul biped si incepu sa bajbaie pe sub patul metalic dupa telefon. Cu dexteritatea unui chirurg suferind de Parkinson, scoase telefonul de sub pat si incepu sa butoneze in timp ce desfacea cu dantura asimetrica o punga de seminte. Pufni nemultumit si rezema telefonul de tenul masliniu cu mana dreapta.
Salam incepu sa lalaie in surdina, fiind acoperit de vocea robotului : “Bine ai venit la Taraf Tv! Momentan promovam muzica de calitate si vom afla ce combinatie ai in cateva momente.”

– Taraf TV, buna ziua, numele meu este Renato, cu ce va pot ajuta ?
– Salut, nu merge mesajul… nu se primeste.
– Va referiti la serviciul interactiv prin care puteti trimite dedicatii prin sms ?
– Da… o fi de la cartela… e adusa din Italia… fa-l sa mearga ca mi-a luat bani de pe telefon.
Operatorul il puse pe asteptare, ascultandu-l cum scuipa sictirit cojile pe covorul proaspat spalat in urma cu cativa ani.
– Se pare ca avem o mica problema tehnica. As putea sa va preiau dedicatia prin telefon?
Mihaita se opri pentru o clipa din mancat seminte. Isi incrunta fruntea fortand sa cada un val de matreata, in timp ce o coaja de samanta se opri printre carii, apoi rosti incurcat:

– Fah, nebuno! Ai innebunit o puscarie intreaga cu fitzele tale!

One thought on “Suport tehnic @ Taraf TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *