Main menu
Andrei Butnarasu - blog personaliasiSpalatoria La Jetoane te scapa de nervi si toane

Spalatoria La Jetoane te scapa de nervi si toane

Recomand oricand o spalatorie self service in detrimentul unei spalatorii clasice dintr-un motiv simplu si evident: ipsa factorului uman. Nu trebuie sa interactionezi cu personal cu complexe de superioritate nejustificate, dar cu paharul de cafea la un leu in mana. Nu se rasteste nimeni la tine, si cel mai important, tu esti in control, precum si unicul purtator de vina in cazul in care reusesti sa-ti zgarii masina. 🙂

Pret de 5 lei si 5 minute ai parte de unul dintre rarele momente din viata de adult in care esti in control total asupra situatiei. Tu decizi cantitatea, momentul si durata. Tu alegi daca oglinzile trebuiesc sterse mai bine in partea inferioara, tu esti cel care decide cand a disparut pata de gainat, tot tu iti poti scufunda plin de afectiune masina intro ploaie de ceara si spuma, ca apoi sa-ti arati recunostinta clatind-o cu minutiozitate.

Contrar miturilor urbane, 5 minute sunt indeajuns. O a doua fisa este necesara daca ti-ai folosit masina la munci agricole, sau daca ai fost surprins de un stol de pasari cu probleme digestive. La finalul programului de spalare nu vei pleca doar cu o masina curata, ci si mai relaxat, mai ales daca pentru tine spalarea masinii e o veritabila terapie.

In cazul in care doresti sa afli cum poti avea propria spalatorie in regim de franciza poti accesa linkul acesta. La Jetoane ofera echipamentele necesare, know-how-ul, cat și instructaj de specialitate.

Articol sponsorizat de La Jetoane, nascuta la Iași, în 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *