Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletSoc in industria muzicala. Un cunoscut interpret a ajuns in stare grava la spital. Masturbarea la volan i-a fost aproape fatala!

Soc in industria muzicala. Un cunoscut interpret a ajuns in stare grava la spital. Masturbarea la volan i-a fost aproape fatala!

Raperul crestin DaniiB si-a lasat fanii masca, acesta postand doua fotografii socante pe o retea de socializare:

“Am avut accident de masina. Miam fac varza. Am stticat o statie de autobuz. Si am multe gauri on piele. Dar i dau Domnului slava. Merit piedeapsa.”

DaniiB

Asa suna prima declaratie publica de dupa incidentul din 2013, moment in care artistul a dobandit o forma rara de meningita dupa ce a incercat sa-si inceapa viata sexuala cu o capra. Fotografiile au strans rapid zeci de mii de aprecieri si sute de comentarii. Desi onanismul l-a bagat in spital, interpretul a reusit sa-si pastreze optimismul: “Tot raul e spre bine, mi s-a facut propunerea sa devin imaginea unei cunoscute clinici de avorturi din Capitala”

6 thoughts on “Soc in industria muzicala. Un cunoscut interpret a ajuns in stare grava la spital. Masturbarea la volan i-a fost aproape fatala!

    1. E corect 2013, ca se refera la incidentul cu capra, cand Danii a vrut sa experimenteze cu simbolul Satanei si s-a ales cu meningita. Intradevar, in 2014 a facut onanicidentul. Dar Danii, asteptam cu interes rezultatul rugaciunii autoerotice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *