Main menu

Sfarsitul Lumii la romani

In fiecare an romanii sarbatoresc sfarsitul lumii. O frumoasa traditie dezvoltata in ultimul deceniu, ce va fi inclusa in patrimoniul cultural al tarii noastre.

Localnicii din Potarloagele jud Buzau au tratat cu dezinteres sfarsitul lumii, dezamagiti fiind ca nu au primit nimic gratuit din partea primariei. Potarlagenii se declara nemultumiti ca nu au primit fasole cu ciolan ca in anii precedenti. Primarul se dezminte, sustinand ca primaria nu isi permite sa organizeze anual cate un sfarsit al lumii.

Cetatenii Brasovului sunt entuziasmati de sfarsitul lumii, primarul orasului organizand cate un concert drept pomana electorala, folosind fondurile pentru construirea autostrazii.

Singurii care au intrat in panica au fost locuitorii Aradului. Isteria fiind motivata de lipsa unei tinute adecvate pentru acest eveniment monden. Oficialitatile au facut apel la calm, promitandu-le cetatenilor ca Romania e in urma cu 80 de ani si sunt in afara oricarui pericol. Economisind timp de 80 de ani din salarul mediu al unui roman, aradenii vor putea sa-si reinoiasca garderoba.

Nici televiziunile nu au ocolit acest eveniment. Pe Antena 3 erau afisate titluri gen “10 trucuri pentru a-ti multumi partenerul de Sfarsitul Lumii”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *