Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletNoi detalii în dosarul lui Ilie Tesviteanul, zis Ilie Pălie

Noi detalii în dosarul lui Ilie Tesviteanul, zis Ilie Pălie

Astăzi îl sărbătorim pe Sf. Ilie, un sfânt ocheiuţ pe plan profesional, dar cam iute la mânie în timpul său liber. Pentru cei care au deschis Vechiul Testament mai târziu, Sf. Ilie era genul de băiat cu minunile la zi şi cu un CV bine foarte bine pus la punct, dar care se aprindea cam repede, fapt dovedit în momentul în care s-a enervat şi şi-a părinţii luat părinţii la omor pentru că nu s-au descălţat la intrarea în chilie. Evident că a fost achitat după ce a declarat că dosarul cu pricina a fost o făcătură orchestrată de Diavol. Soroş nu se născuse încă.

Deşi Ilie îşi respecta cu sfinţenie îndatoririle de serviciu, acesta s-a abătut de nenumărate ori de la deontologia profesională, acuzaţii susţinute inclusiv de mărturiile unor păgâni care au declarat că acesta se folosea de influenţă şi superputeri pentru a le sabota afacerile cu secete şi temperaturi ridicate, în încercarea de a-i determina să încheie contracte de irigaţii cu Dumnezeu.

Pe site-ul BOR.ro se mai mentioneaza ca ziua lui este trecută cu cruce roşie în calendar, o trimitere către faptul că circula cu un car cu roţi de foc aflat la al treilea rând de numere roşii. Fiind frustrat de faptul că girofarurile nu se inventaseră încă, Ilie scoatea ostentativ biciul de foc pe geam şi adresa injurii la adresa celorlalţi participanţi la trafic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *