Main menu

Se apropie EURO 2012! (P)

Ne desparte mai putin de o luna de zile pana la startul Campionatului European de Fotbal din Ucraina si Polonia, motiv pentru care noi, barbatii, suntem cuprinsi adeseori de febra unui astfel de eveniment, pregatindu-ne totodata din timp cu un televizor cu o diagonala ceva mai mare (fie vorba intre noi, ce-i peste 100 cm, e mai mult decat in regula!), resurse de bere, eventual un miniconcediu si, neaparat, scaparea de activitatile extrafotbalistice care ar putea sa ne distraga atentia de la fenomen in sine pe perioada desfasurarii sale.

Si cum fotbalul fara niscaiva pariuri e precum sexul protejat, pixul in mana si parcurgerea ofertelor primite de la principalele case de pariuri e un ‘must do’, in conditiile in care timpul se scurge pe nesimtite, iar cotele variaza de la o zi la alta. Jucam si prematch, drept urmare pariorii vor miza si pe calificarea anumitor echipe in etapa urmatoare.

Pariatul online a devenit litera de lege chiar si pentru cei obisnuti cu offlineul, tocmai de aceea observam o crestere a numarului de utilizatori nou inregistrati in aceasta perioada. Odata deschis contul, nu iti mai ramane decat sa accesezi pariuri sportive live si cote, pentru ca mai apoi sa traiesti in direct emotia unui pariu plasat in timp real.

Oferta Campionatului European 2012 poate fi gasita in forma sa detaliata dand click pe pariuri live fotbal, acolo unde vei gasi o serie de sfaturi utile oricarui jucator care se afla la inceputurile sale in ale gamblingului. Strategiile difera de la un sport la altul, uneori si de la un eveniment la celalalt, din motive lesne de inteles: tipologia unei echipe poate trece deseori peste barierele unui sablon folosit la ‘citirea’ majoritatii confruntarilor. Fiecare intrecere are particularitatile sale, tocmai de aceea atentia trebuie sa fie sporita, cu atat mai mult cu cat vorbim despre o competitie intertari ce a furnizat mai mereu ceea ce pariorii numesc BOMBE (surprize, rezultate nescontate, numiti-le cum doriti).

In speranta ca vom avea un campionat european de o mare tinuta, nu imi mai ramane decat sa va urez mult succes la pariuri si inspiratie maxima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *