Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletScandal si bataie intre corporatisti la o terasa de fite din Iasi

Scandal si bataie intre corporatisti la o terasa de fite din Iasi

Doua tabere de corporatisti au declansat o bataie generala in momentul in care unul dintre petrecareti i-a reprosat altuia ca nu are ecusonul la vedere, adresandu-i o injuratura de mama in romgleza “I want to fuck the deads on your mother side, bai unemployed-ule care esti.
Interlocutorul, aflat dupa mai multe pahare de apa de la dozatorul din unitate i-a raspuns cu aceeasi moneda: “Daca-ti scap una peste interfata aia de underpayed iti iei logoff bai fraiere. Las ca-ti banam ip-ul la noi in cartier. Nu mai calci pe acolo fara written approval from your manager”.

Martorii declara ca au protagonistii au inceput sa se loveasca cu pungile de la Zara si Stradivarius folosite pentru a-si aduce caserolele cu salata boef de la Pasti, unul dintre participanti fiind grav ranit de-o bucata invechita de paine. Victima a avut nevoie de 23 de concediul medical, din pacate neaprobat de conducerea companiei.

Angajatii firmei de paza au incercat fara succes sa desparta cele doua tabere care-si dadeau reciproc recenzii negative pe LinkedIn in timp ce-si imparteau pumni si picioare. Unul dintre agentii de paza nu a reusit nici pana in ziua de azi sa inteleaga injuraturile auzite, motiv pentru care a decis sa-si continue studiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *