Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletScandal in Faurei: Doi localnici opriti cu focuri de arma dupa ce au incercat sa-si plateasca consumatia

Scandal in Faurei: Doi localnici opriti cu focuri de arma dupa ce au incercat sa-si plateasca consumatia

DSC01381

Proprietarii unui bar din Faurei se tem pentru viata lor dupa ce au fost martorii unui incident de neimaginat. Doi dintre clientii barului au scos de sub masa doua bancnote si le-au indreptat spre fata chelneritei. Din fericire angajata a avut prezenta de spirit sa apese butonul de alarma, iar un trecator a sunat la 112. Agresorii fiind prinsi de agentii firmei de paza impreuna cu o patrula de politie.

Chelnerita, aflandu-se inca sub stare de soc a declarat autoritatilor ca la un moment dat unul dintre cei doi clienti a scos doua bancnote de 10 lei si a intrebat-o pe un ton amenintator daca are rest la 10 lei. “Eu le-am spus ca nu vrem probleme, dar ei insistau sa primesc banii. Tot tipau la mine sa le aduc nota, i-am rugat sa se linisteasca dar parca inebunisera”

Alertati de tipetele chelneritei, mai multi trecatori l-au vazut pe barbat cu bancnotele in mana si au sunat inspaimantati la 112. Trecatorii au declarat ca i-au auzit pe cei doi spunandu-i chelneritei ca e normal sa-si plateasca consumatia si ca vor sa i-o plateasca, moment in care chelnerita a lesinat.

Politistii au reusit cu greu sa-i imobilizeze pe cei doi. Indivizii i-au amenintat pana si pe oamenii legii “Ce-am facut dom`le? Nu opun nici un fel de rezistenta”

Primarul localitatii considera acest incident ca fiind un precedent periculos pentru comunitate. “Avem traditii aici in Faurei, cum ar fi daca de maine ne-am apuca toti sa platim consumatia si sa plecam fara scandal. Sper ca judecatorii sa-i pedepseasca exemplar pe cei doi”

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *