Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalevenimente iasi iasiSarbatorile Iasului – Gipsy edition

Sarbatorile Iasului – Gipsy edition

 

Nu-i sarbatoare fara o exorcizare. Asta pare a fi sloganul Sarbatorilor Iasiului. Anual, printre norii de fum ce ies din produsele din carne de cal putem gasi cate o batranica posedata ce a venit la exorcizare. Scenariul este in mare acelasi, zvarcoliri pe jos,ragete si istericale. Daca nu ai stii ca e posedata ai crede ca  e suparata ca i-a intarziat pensia.

Daca as face parte din upper managementul Bisericii as institui o taxa de exorcizare. In principiu ar trebui sa taxam posedatii pe cantitatea de aghiazma utilizata in proces, cat si pe numarul de diavoli indepartati. Probabil am reduce si numarul simulantilor, care se prefac ca sunt posedati doar pentru a avea ce povesti la scara blocului in timp ce isi barfesc vecinii.

Undeva prin Dacia, primaria a facut o scena in vazul lumii. Din fericire pentru ieseni scena s-a prabusit si spectatorii ocazionali au scapat fericiti de scartaielile artistilor. Hotii de buzunare au avut cel mai mult de suferit, nemaiputandu-si desfasura activitatea la parametri normali.

Cei nemultumiti ca sacourile de la Zara sunt prea ieftine pot incerca o haina din blana de miel comunitar, preafumata cu miros de mici.

Un grup de arheologi au sosit in aceasta seara pentru a data cu carbon vechimea alimentelor puse spre vanzare de comerciantii cu negru sub unghii.

In paralel cu Sarbatorile Iasiului  a avut loc Congresul Hotilor din Buzunare.

Pe Bucium, Satana a rasturnat un tir cu bere pentru a abate atentia pelerinilor de la cele sfinte.

Ca si incheiere pot sa afirm cu mana pe inima ca o tiganeala mai mare nu intalnesti nici la Miss Piranda.

One thought on “Sarbatorile Iasului – Gipsy edition

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *