Main menu
Andrei Butnarasu - blog personaltechboxSamsung I8530 Galaxy Beam review – Ultimate trolling machine

Samsung I8530 Galaxy Beam review – Ultimate trolling machine

Dupa succesul generat de review-ul S3-ului am decis sa continui seria recenziilor. Astazi am testat Galaxy Beam-ul, un device putin complexat de gramele in plus, dar care devine mult mai placut pe intuneric.

2012-10-28 16.25.44

N-am sa va irosesc timpul cu date tehnice, va vor fi la fel de folositoare ca un cub de gheata intr-un bar din Polul Nord. Principala diferenta dintre proiectorul clasic cu care vedeti saptamanal slide-uri plictisitoare este tehnologia folosita, LED in cazul S Beam-ului. Fiind un proiector LED, lampa are o speranta de viata matusalemica, cu siguranta va rezista mai mult decat un tub de pasta de dinti in baia unui roman. N-o spun eu, ci sondajele.

Posibilitatile sunt practic nelimitate, e gadgetul suprem pentru trollat. Poti proiecta maidanezi pe langa hingheri, femei dezbracate pe zidurile penitenciarului sau poti provoca aparitia lui Guta in scoarta unui copac.

In cazul in care aparitia lui Guta nu va incanta il puteti proiecta pe Sfantul Scutarie, ocrotitorul anti-racheta.

Galaxy Beam-ul o scoate la capat cand se stinge lumina. Are o serie de aplicatii utile, cea mai placuta consta in speriatul vecinilor prin proiectarea fantomei unui maidanez in fata scarii. De asemenea va puteti augumenta realitatea prin imbunatatirea anunturilor postate in toaleta.

2012-10-28 19.45.08

2012-10-29 13.26.08

Cu durere in suflet va informez ca Beamul nu se preteaza pitipoancei de Dorobanti, chiar daca incape cu usurinta in poseta alaturi de permisul de biblioteca expirat de 4 ani. Mimozei ii va fi destul de greu sa lacrimeze impresionata dupa vampirii din Twilight proiectati pe peretii cluburilor de fite. Pretul reprezinta principalul impediment.

Putin complexat de gramele in plus, S Beam-ul isi face mai bine treaba pe intuneric, confirmand refrenul “noi o scoatem la capat cand se stinge lumina”. Este un companion de nadejde in serile hidratate excesiv. Conducatorii auto vor fi avertizati ca un pieton trece strada in patru labe.

2012-10-28 19.44.35

In incheierea adaug ca mi-a placut functia de zoom a proiectiei, functie accesata prin intermediul butoanelor de volum. E atat de intuitiva incat chiar si un tip care-si prinde penisul in nasturi de destept ce e si-ar da seama cum functioneaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *