Main menu

Salutari din recesiune

Va dispretuiesc cam pe toti. Va cunosc discursul, va recunosc imediat stilul perfid si duhoarea de comunism care planeaza asupra voastra. Desi va detest nu va doresc raul. Dimpotriva. Chiar vreau sa prindeti un loc caldut prin Parlamentul European, sau in exil si sa va carati dracului din tara asta, dragi „oameni politici”.

Licitatii trucate, studii de fezabilitate si gainarii contabile. Convertiti-le in limuzine cat mai puternice pentru odraslele voastre, cu putin noroc le vor urca într-un corcodus cu 160 hm/h si vom scapa de niste delincventi juvenili. Sa nu uitam ca ce se naste din pisica fonduri europene soareci mananca.

Nici de glume cu politicieni nu-mi mai arde. Ma simt ca un idiot atunci cand fac misto pe banii mei. E ca si cum as rade de hotii care nu incap pe usa cu plasma mea in spinare. Ati alungat cetatenii capabili, majoritatea oamenilor de calitate si-au luat pe rand talpasita, iar in tara au ramas majoritari taranii. Pardon, taranii de oras. Taranii muncitori si autentici merita toata consideratia. Pe casele lor din chirpici mai intalnesti uneori cate un tricolor decolorat de soare, un steag mult mai sincer si curat decat drapelurile scumpe arborate la intrearea in institutiile statului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *