Main menu

Romanii pariaza online (P)

Pariurile reprezinta un adevarat fenomen care a luat amploare in anii trecuti, Liga I fiind acum, respectiv in sezonul de care tocmai ce ne-am despartit, principalul campionat vizat de catre persoanele direct interesate sa scoata, int-un mod cat se poate de neaos, un ban gramada … si din piatra seaca. Astfel, s-a ajuns ca pe parcursul competitiei sa auzim in stanga si in dreapta tot felul de acuze aruncate catre cei implicati – patroni, antrenori si, nu in cele din urma, jucatori.

Totul, insa, a ramas intr-o nebuloasa totala, sezonul viitor anuntandu-se inca de pe acum unul cat se poate de interesant, cu CFR Cluj, Steaua, Dinamo, Rapid si Vaslui in pole position pentru adjudecarea titlului de campioana, in vreme ce echipe mici precum Concordia Chiajna, Petrolul Ploiesti si alte nume din aceasta categorie, vor fi supuse zi de zi suspiciunilor, dar niciodata aduse in fata justitiei dintr-un motiv cat se poate de plauzibil – NU SUNT DOVEZI!

Asa a fost si in acest an fotbalistic, cand bookmakerul ro.unibet.com pentru pariuri a raspuns afirmativ cerintelor utilizatorilor prin introducerea unor evenimente noi, dar si o diversificare a gamei de pariere, printre care si prezenta unor sporturi precum boxul, polo, cricket, etc.

Este foarte adevarat ca fotbalul a primit cea mai mare ‘felie’ din tort, insa pe parcursul anotimpului rece sporturile de iarna au inlocuit cu brio intreceri traditionale, hocheiul fiind unul din segmentele cu cea mai mare crestere. Hocheiul din Europa in special, acolo unde Rusia, Germania, Suedia, Finlanda, etc. s-au regasit in listele principalelor case de pariuri.

Cei care au preferat sa se lase prada adrenalinei, au apelat la Unibet ruleta online, castigurile si deopotriva pierderile fiind unele considerabile. Se spune despre aceasta lume ca este reprezentata de 5% pariori castigatori si 95% pierzatori, totul depinzand in cele din urma de strategia adoptata, inspiratie si de prea putine ori de noroc, in pofida titulaturii de jocuri de noroc sub a carei cupola se afla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *