Main menu
Andrei Butnarasu - blog personaltrollboxRomanii iau lectii urgente de canto

Romanii iau lectii urgente de canto

In Romania folosim injuraturile si limbajul trivial ca si limbaj alternativ. Ne-am dezvoltat aceasta aptitudine pana in punctul in care putem saluta, multumi sau chiar cere ceva doar din injuraturi. Din pacate, ca si consecinta a agravarii crizei, romanii sunt nevoiti sa injure din ce in ce mai des si mai repede. Problemele cotidiene s-au amplificat si inmultit, motiv pentru care cetatenii nu mai au timp nici de injurat.

“De multe ori nu puteam sa ma duc la culcare fiindca nu terminam de injurat, suntem cu totii extenuati si nedormiti.” Declara Vicentiu Popandau, un crescator de ovine din judetul Giurgiu.

Manelistii, receptivi la problemele societatii vin in intampinarea cetatenilor cu o serie de cursuri de canto si dictie menite sa creasca tempo-ul romanilor. Preturile vor fi pentru toate buzunarele, targetul fiind reprezentat de salariatii din mediul urban ce isi urasc locul de munca si soacrele.

In incheiere, va incant auzul cu Adrian Minune interpretand hitul Rihannei – Man Down. BTW : Cine e mai inalt ? Adrian Wonder Boy sau Boc ?

One thought on “Romanii iau lectii urgente de canto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *