Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletRomanii au reusit iarasi sa fenteze taxa auto

Romanii au reusit iarasi sa fenteze taxa auto

cbplate

Exista viata si dupa interzicerea inmatricularilor in Bulgaria, par a spune un grup de romani ingeniosi care au gasit o modalitate de a fenta noua lege care limiteaza circulatia autoturismelor in Bulgaria la 90 de zile pe an.

Inventivii cetateni din Beiusi au realizat ca pot beneficia de importante reduceri la plata taxei de inmatriculare, in conditiile in care autoturismul este inmatriculat intr-o zona defavorizata. Cu efectele radiatiilor din `86 inca proaspete in gandire Beiusenii s-au hotarat sa-si puna numere de Ucraina, Chernobyl mai exact.

Chiar daca famillile si prietenii temerarilor auto si-au exprimat ingrijorarea in nenumarate randuri cetatenii doritori de numere au fost de neinduplecat. Unii dintre ei chiar au fost incantati de nuanta de verde aprins capatata in urma sederii pe taramul radiatiilor si al fagaduintei. Acestia considera culoarea ca fiind una exotica, care-i duce cu gandul la un Lamborghini, dupa cum isi lauda mandri isprava pe forumurile auto.

Singura lor nemultumire consta in volumul mare de aluzii sexuale dobandite la intoarcerea in tara, ceialti participanti din trafic confundand abrevierea Chernobyl-ului (CB) cu initialele unui cunoscut creator de moda.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *