Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletRomania te lovesc: Cresterea capuselor a devenit o afacere profitabila

Romania te lovesc: Cresterea capuselor a devenit o afacere profitabila

104123-tique

Desi pare incredibil, Parlamentul European a votat un proiect de lege prin care capusele devin specie protejata, motivand ca aceastea fac parte dintr-un ecosesistem extrem de fragil. In consecinta, incepand de luna viitoare riscam amenzi consistente si chiar privarea de libertate in cazul in care nu putem demonstra ca ne-am aflat in legitima aparare in momentul in care am omorat o capusa.

Ca si cum nu ar fi fost indeajuns, un grup de antreprenori romani obisnuiti cu bagatul pe sub piele s-au asociat si au pus bazele primelor ferme de crestere a capuselor, asumandu-si titulatura de capusari. Acestia au si rolul de a eutanasia capusele, lasand romanii la mila lor si implicit a capuselor. Totul pare a fi afacerea perfecta, capusarii cresc si raspandindesc capusele, apoi asteapta linistiti cererile de eutanasiere.

Valentina N, una dintre persoanele care au apelat la serviciile acestora rupe tacerea: “Am platit peste doua milioane de lei vechi pentru a scapa de trei capuse. Cand m-am declarat nemultumita de tarifele practicate m-au amenintat cu amenzi si muscaturi usturatoare.”

Reprezentantii capusarilor nu au dorit sa comenteze situatia, in schimb am primit un sms anonim prin care eram informati ca “Viata e ca o plimbare in parc, nu se stie niciodata ce te asteapta in iarba, sau cand te musca norocul.”

Cu siguranta europaralamentarii romani nu au votat aceasta lege, ei fiind prea ocupati cu dormitul. De aseamenea, acestia agreeaza o alta specie de capuse, firmele capusa.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

3 thoughts on “Romania te lovesc: Cresterea capuselor a devenit o afacere profitabila

  1. am avut 4-5 capuse pe mine dar nu am ajuns la spital am cumparat foarte simplu o penseta speciala care mi le scoteam singur .dar vad ca in romania totul se dramatizeaza .acest penibil actor nu a fost muscat de capusa a avut altceva.sau acel actor de la cronica carcotasilor ops a murit de gripa aviara ce sa spun mister

  2. Salut Kjell,

    Dupa cum probabil ai observat articolul este un pamflet. Totusi, situatia este reala. Din cate am inteles se specula cum ca un veterinar ar fi in spatele acestei isterii. Foarte buna comparatia dintre Serban Ionescu si Toni Tecuceanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *