Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletRomânia nu e o ţară în care să fii relaxat

România nu e o ţară în care să fii relaxat

România nu e o ţară în care să fii relaxat. Dimpotrivă, trebuie să fii mereu circumspect, alert şi pe fază, altfel plăteşti. Cu bani sau cu zile. Toţi banii, sau toate zilele. Şi nu mai e nici Adrian Copilul Minune dispus să-ţi cedeze zile de la el în schimbul unor favoruri sexuale, că despre asta era vorba în maneaua care rupea filarmonicile prin anii 2000 (Aş da zile de la mine).
Mbun, revenim. Una dintre entităţile care îmi testează vigilenţa este ,,Asociatia Sănătatea de Mâine”, sau cum morţii lor îşi mai spun săptămâna asta, reprezentată telefonic de un băiat cam leşinat, dar foarte hotărât să nu închidă. Numărul meu de telefon apare în unele sistem ca aparţinând maică-mii, de aici şi entuziasmul cu care sunt sunat periodic. Cel mai probabil au cumpărat de pe undeva o bază de date mai mult sau mai puţin actualizată.
Strategia e cam aceeaşi. Pe un ton mieros şi semidoct, băiatul cu carisma unui peşte mort încearcă să mă invite la o conferinţă medicală şi un set de analize gratuite, ca odată adus în sală să-mi bage pe gât prosteală, seturi de tigăi şi oale, sau orice alte acareturi cu adaos comercial de peste 500%.
Dragilor, rupeţi-vă câteva momente şi explicaţi-le părinţilor despre ţepele cu maşini de cusut, pamperşi la preţ de nimic, premii fictive, despre metoda Accidentul, sau că nu trebuie să sune vreodată înapoi dacă sunt apelaţi de numere care încep cu 085.
Cândva v-au educat şi protejat, acum aveţi o ocazie excelentă de-a le întoarce favorul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *