Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalsickboxRatiunea doarme chiar si atunci cand suntem treji

Ratiunea doarme chiar si atunci cand suntem treji

Textul de mai jos a fost postat de Ghenea Corneliu in cursul noptii. Ratiunea doarme chiar si atunci cand suntem treji.

Caz Real :
In aceasta Noapte ,. pe la ora 4.00-aprox- doi colegi de ai nosrti , de la SC GHEZACO , se imdreptau spre Bucuresti pentru a participa la un targ.
In padurea Sinesti -intre Urziceni si Bucuresti – au fost atacati de o banda de tziga…scuzati Rommi . le-au taiat un cauciuc , le-au aruncat cu o sacosa de suruburi ,,, in fine , norocul lor ca au reusit sa mearga pana in fata nu stiu carei institutii . Au scapat intregi , si ei si marfa , doar cauciucul si alte pagube , sper , minore suferite .
Pana aici nimic senzational .. se intampla frecvent in zona , chiar si cu TIR-uri .
Interesant e ca apelul la 112 a adus ” organili ” dupa vreo 2-3 ore la fata locului . Adica era timp sa te jefuiasca vreo 4-5 bande … sa iei doua trei batai ..sa fii si ucis macar o data . dar…nici asta nu e senzational . Atunci…aici nu e nimic senzational, de ce dracu” m-am mai scremut sa postez asta aici ?

Locul unde anunta cele mai rele vesti! Stefan Banica Jr, mesaj dureros pe Facebook: “Dumnezeu sa-i odihneasca in pace” Eeee? parca -parca…

“Viespea” lui Ogica visa sa devina dansatoare la bara in Luxemurg! Cand au aflat, parintii au ras-o pe cap si au inchis-o in casa” Nuuuu???? nici asta ?? sunteti carcotasi!

Lucrurile se complica! Roxana ex-Trident a avut un scandal in parc si cu iubitul ei, fostul sot al Oanei Frigescu .” Gata ..daca nici asta nu e breaking news… Soc , durere si groaza .

Oana Zavoranu si-a iesit din minti in direct! Bruneta a scos gherutele la Mantea: “Uite de aici, taranco!” Daca nici Zavoranca nu va trezeste ..sunteti niste tarani… Traiasca ai nostri , traiasca 112 , asteptam sa ajunga sanatosi ai casa cei doi prieteni …fara zi de doliu , fara avioane ale armatei , fara breaking news .
Vorba ceea ..”mai lung imi pare drumul / Acum, l-antors acasa ….”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *