Main menu

Protejeaza-ti extensia (P)

prod_75

Momentan nu intentionez sa ma insor, dar cand voi face imprudenta de a avea un copil sunt aproape sigur ca voi fi un parinte atipic (in limitele legislatiei in vigoare).

Am sa ma asigur ca extensia mea va beneficia de o copilarie usor traumatizanta, mersul la biserica, baletul si patinajul artistic ii vor lumina copilaria… pana va realiza ca mi-am batut joc de viitorul sau. In privinta numelui nu m-am hotarat inca. Nu am reusit sa aleg dintre Vicentiu, Eusebiu sau Pompiliu. Cel mai probabil il voi introduce in circulatie sub numele de Iustin Biber Judeteanul. Puiul meu de om va activa intr-o societate compusa in mare parte din melteni, e datoria mea de parinte sa ma asigur ca va fi compatibil cu viitoarele standarde morale.

Sub sloganul copilarie, te petrec in berarie imi voi educa odrasla in spiritul Romaniei de maine: cat mai arogant, nesimtit si ignorant. Il voi adormi cu manele de leagan, restul educatiei urmand a fi sintetizata din emisiuni prezentate de Simona Gherghe, Dan Diaconescu si Dan Capatos. L-as lasa sa se uite si la Mircea Badea, dar ma tem sa nu-i urmeze exemplul si sa coabiteze cu parintii pana la 30 de ani.

Am sa-mi protejez progenitura pentru a fi sigur ca va ajunge sa aiba parte de o educatie precara. Unul dintre mediile ostile este traficul, iar aici ma refer la cel rutier. Il voi instala comod intr-un scaun auto, poate chiar un scaun auto copii ferrari. Abia astept sa-i vad reactia cand va realiza ca tati nu are Ferrari, ci conduce un Whirlpool alb fara aer conditionat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *