Main menu
Andrei Butnarasu - blog personaltrollboxPitbull isi va opera semipareza faciala in Romania

Pitbull isi va opera semipareza faciala in Romania

Pitbull-Castle-Made-Of-Sand

Pitbull, acest Costi Ionita spaniol, cunoscut pentru aparitiile parazite in videoclipurile artistilor de success va veni in Romania pentru a-si rezolva o problema de sanatate. Este vorba despre o forma usoara de paralizie care-i afecteaza doar partea stanga a fetei. Afectiunea a inceput sa-i creeze probleme din ce in ce mai serioase dupa ce luni de zile a fost nevoit sa traga cu urechea in stanga si dreapta pentru a putea prinde o colaborare. Mai mult, artistul este nevoit sa fie filmat doar din partea dreapta pentru a musamaliza problema. Un alt dezavantaj este imposibilitatea de a manca o banana fara a oferi puternice conotatii sexuale evenimentului.

Pitbull va fi internat la Spitalul Elias din capitala, sectia Low Cost VIP Surgery, unde va imparti rezerva cu o serie de asistente TV. Aici va avea ocazia de a o admira si pe Bianca Dragusanu in momentele in care revine pentru revizia lunara a colagenului.

Odata cu finalizarea perioadei de recuperare Pitbull va canta in duet cu Benone Sinulescu, declarand ca ritmurile traditionale romanesti au o tenta exotica ce merita a fi exploatata. Indragitul interpret de muzica populara s-a aratat vadit incantat de colaborare, “chiar daca nu a auzit niciodata vreo melodie de-a lui Redbull

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

3 thoughts on “Pitbull isi va opera semipareza faciala in Romania

  1. “acest Costi Ionita spaniol, cunoscut pentru aparitiile parazite in videoclipurile artistilor de success” – fraza asta e gratuita, neadevarata si cam insulting.

  2. @Silviu: Nu am vrut sa para insulting, cat despre veridicitatea frazei…Pitbull chiar si-a facut un obicei de a canta impreuna cu alti artisti, intervenind mai ales la refren. Chiar daca e un pamflet trebuie sa recunosc ca exprimarea are un usor iz tendentios.

  3. Hai sa va zic o chestie interesanta. Acum vreo juma’ de an nevasta-mea a mers la un concert Enrique Iglesias. Nu sunt un fan si chit ca m-a batut la cap nevasta-mea sa le insotesc pe ea si pe prietenele ei nu m-am dus. Nici macar nu am stiut ca o sa cante si Pitbull in concertul ala, pana inainte cu vreo ora de spectacol. Si chiar daca stiam, tot nu m-as fi dus. Toata lumea vorbea numai de Enrique.
    – Deh, s-a lipit si Pitbull asta cante cu un VIP! i-am zis neveste-mii, razand, in timp ce pleca cu masina.
    Cand colo, lumea a fost dezamagita de Enrique, care li s-a parut tuturor si depasit si tantalau pe deasupra, in schimb Pitbull i-a dat gata pe toti, facand un show de zile mari si ridicand publicul in picioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *