Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalfunboxPeripetiile virginului montan

Peripetiile virginului montan

DSC_2669

Eftimie Tocanel este situat la polul opus al conceptului de rezistenta la efort sustinut. Cele mai incarcate de emotie momente din viata sa au loc atunci cand doarme si viseaza la o noua placa video.

Cand Eftimie primi din partea colegilor de birou invitatia de a urca pe munte, o accepta plin de entuziasm, petrecandu-si jumatate din zi urmarind documentare despre supravietuire in situatii limita. Din ceea ce vazuse pe YouTube se si imagina printre capre negre, ascultand manele gangsta in timp ce prajea o caserola de mici cot la cot cu Bear Gryls.

Sambata dimineata erau cu totii la poalele muntelui pregatindu-se de urcare. Eftimie deveni putin circumspect cand vazu ca are de urcat cativa kilometri cu un rucsac de 21 kilograme, dar isi zise ca uscatorul de par si epilatorul sunt unelte de supravietuire sociala, cat si montana. Unul dintre colegi ii spuse ca arata ca o testoasa paralizata care incearca sa vomite o trusa de scule. Cataloga afirmatia ca fiind o rautate gratuita spusa din invidie. In timp ce contempla cei 1904 metri de urcat realiza ce ca ii inghetase degetul in nas. Jenat, se intoarse cu spatele inspre colegii sai, incercand sa depaseasca penibilitatea momentului.

-Hai printeso ca se inchide la coafor! Striga unul dintre colegii de servici.

Eftimie isi privi colegul cu acelasi dezgust cu care primeste o vanzatoare o bancnota de 100 ron in schimbul unui pachet de servetele. Incepu sa urce, cocosat fiind sub greutatea rucsacului, genunchii sai aveau o consistenta ce te ducea cu gandul la erectia unui octogenar. Nu trecu mai mult de o ora si lesina cu o miscare efeminata, ce l-ar fi facut invidios pe orice participant la GayFest.

Chicotele celor din jur il trezira, era intins pe targa celor de la Salvamont, chemati de colegii speriati. Profitand de odihna acumulata in timpul lesinului se ridica cu greu, incercand sa gaseasca un loc numai bun de eliberat vezica de sub greutatea litrilor de Red Bull. Confuz, ochi un copac si se indrepta agale spre el, incercand sa se descheie la prohab cu manusile pe maini. Din pacate fermuarul nu era deloc dispus sa colaboreze, alegand sa se intepeneasca. Frustrarea lui Eftimie atinse cote maxime, incepu sa traga isteric de fermoar, recitand de trei ori vasta sa colectie de injuraturi. Scalambaielie sale atrasera atentia unuia dintre salvamontisti, care casca ochii mari si urla:

-A intrat in soc termic! Trebuie sa-i stimulam circulatia altfel il pierdem!

Salvamontistul se repezi inspre sarmanul Eftimie si incepu sa il maseze in zone pe care orice individ si le spala singur. Eftimie icni siderat, nevenindu-i sa creada ceea ce se intampla. Se smulse din bratele salvamontului si o lua la sanatoasa inspre poalele muntelui, jurandu-si ca e ultima oara mai isi mai taraie trupul rubensian pe munte.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *