Main menu
Andrei Butnarasu - blog personaltrollboxPana si politicienii protesteaza

Pana si politicienii protesteaza

politician

Daca randurile de mai jos ar fi fost publicate In New York TImes sau Huffington Post ar fi fost anuntate prin titluri gen “uluitor” sau “halucinant”. In eventualitatea in care ar fi fost publicate in Libertatea sau Cancan nu ar fi iesit cu nimic in evidenta. Suntem obisnuiti ca toate curvele (indiferent de sex) sa fie promovate in Romania.

Plecati fiind in Albania, intr-o vacanta vizita de lucru pe banii publici, mai multi deputati au fost rapiti. Din primele informatii se pare ca au fost sechestrati si obligati sa se prostitueze. Mai mult, in fiecare luna acestia erau obligati sa plateasca taxa de protectie unor mafioti locali.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, salvarea demnitarilor a venit din partea unor prostituate locale care au depus o plangare la politie, speriate fiind ca romanii le fura locurile de munca. Faima traseistilor politici a depasit cu mult hotarele tarii, fapt care a condus paradoxal la salvarea acestora.

Partea socanta a acestei intamplari este ca odata intorsi in tara, politicienii protesteaza impotriva eliberarii, reprosand salvatorilor ca au fost readusi in Romania impotriva vointei lor.

De fapt ei fusesera la un schimb de experienta, dar folosind clasicele metode politice au fost confundati cu un grup de prostituate.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

5 thoughts on “Pana si politicienii protesteaza

  1. Dupa ultimele informatii, prostituatele din Albania erau tot din Romania!
    Se pare ca zilele astea tot poporul protesteaza impotriva politicienilor romani.
    LATEST NEWS! Asociatia “Traseisti fara frontiere” a sesizat deja problema la Curtea drepturilor omului! Cererea a fost respinsa, motivandu-se in clar ca reclamantii nu sunt oameni!

    1. Din ce am inteles de pe la TV, imediat ce s-au intors,deputatii erau foarte speriati de virusul corectitudinii, cica poate distruge o cariera politica in cateva ore. Ce e mai grav e ca se ia prin pupat in fund..

      1. Pupand la doua funduri diametral opuse, tizii Mircea Marian EVZ si Mircea Badea PC au devenit cei mai corecti oameni din Romania. Acum sunt amandoi in coma pro-funda…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *