Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletOdata cu inverzirea salcamilor japonezi primarul sarbatoreste Schimbarea la Fata

Odata cu inverzirea salcamilor japonezi primarul sarbatoreste Schimbarea la Fata

one
Dupa ce a inaugurat cu success primul bulevard cu aspect variabil (Stefan cel Mare) primarul poate rasufla usurat: salcamul japonez s-a facut verde la fata. Deja au aparut primele poze cu iesenii imbratisand tandru asiaticii, de parca nici nu i-au trimis catre origini toata iarna. Apropo de injuraturi, mi se pare impardonabil sa fii iesean si sa nu stii cum se numeste primarul propriului tau oras: il cheama Nichita nu Nechita. Va dati seama cate injuraturi au fost returnate cu mesajul destinatar incorect?

Surse din interiorul primariei au declarat ca salcamii japonezi beau mai putin si sunt platiti cu o mica parte din salariul pe care l-ar fi primit un tei romanesc, cunoscut pentru proprietatea sa de-a crea umbra, impiedicand incalzirea lanturilor de manelist dornic de promenada.

In a treia zi de Pasti credinciosii ieseni au pus inverzirea salcamilor pe seama unei minuni savarsite de Sfanta Parascheva. Biserica Ortodoxa Romana a declarat ziua de 7 mai drept fiind sarbatoarea schimbarii la fata a lui Nichita).

sursa foto Dan Luca/Ziarul de Iasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *