Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalevenimente iasiO noua vedeta in Iasi – rebelul Mercedes-Benz CLA (P)

O noua vedeta in Iasi – rebelul Mercedes-Benz CLA (P)

Aparitia neasteptata a unei vedete acum doua saptamani a pus pe jar echipa Chasing Stars, care a urm?rit fiecare miscare a CLA-ului negru, alaturi de un convoi de paparazzi si admiratoare.

Vedeta a parcurs cu noul model Mercedes-Benz acelasi traseu, fiind o aparitie deosebita in traficul strazilor iesene, atragand privirile tuturor. Elegant, sportiv, “rebel cu stil” cum a fost denumit si in acelasi timp de o expresivitate deosebita, CLA-ul a camuflat un personaj misterios care intrune?te toate caracteristicile unui barbat puternic, liber si atragator.
Nu este de mirare ca vedeta a reusit sa ne scape de fiecare data, CLA-ul strecurandu-se elegant si alunecand usor in trafic. In aceast? masina orice sofer poate deveni un personaj incognito, care treze?te curiozitatea.
La nici dou? zile dup? ce a fost surprins in fata unei benzinarii, in care a stat suficient incat sa-si fac? plinul, vedeta se pare ca a disparut misterios, frumosul Mercedes-Benz CLA fiind condus ulterior pe un traseu necunoscut de un alt barbat care se comporta ca si cum nu ar cunoaste orasul si care a vizitat de altfel mai multe cafenele din Iasi: Papillon, Vintage, Cafepedia, C House ?i TimeOut.
Nu se cunosc alte detalii despre proprietarul noului Mercedes-Benz si nici unde a plecat. Insa masina se afla expusa acum în Palas, langa studioul Chasing Stars TV. Iar daca doriti sa aflati cum se vede ora?ul de la volanul misteriosului model, va invitam sa il testati. Inscrierile sunt preluate pe site www.chasingstars.tv in sectiunea dedicata special intalnirii cu Noul CLA.

Daca povestea vedetei misterioase se incheie aici sau daca ne va surprinde cu noi provocari, urmeaza sa aflam. Echipa Chasing Stars va oferi în continuare cele mai noi stiri despre aceasta aventura.
Ramaneti alaturi de Chasing Stars TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *