Main menu
Andrei Butnarasu - blog personaltrollboxO avarie la reteaua de droguri a lasat Tatarasiul in stress

O avarie la reteaua de droguri a lasat Tatarasiul in stress

La o luna de la intreruperea apei calde, autoritatile iesene o comit din nou. O avarie la reteaua de furnizare a drogurilor a lasat Tatarasiul in stres. Aparent, politia a arestat din greseala un grup de tineri traficanti de droguri cu 3 kilograme de cannabis ce platisera deja taxa de protectie. Chiar daca tinerii au prezentat chitanta ce atesta faptul ca au platit taxa de protectie politiei, agentii au fost de neclintit. Dimpotriva, i-au acuzat pe tineri ca au falsificat documentul.
Managementul defectuos al politiei iesene a facut ca linia unica de urgenta 112 sa fie asaltata de apeluri ale cetatenilor nemultumiti cerand remedierea defectiunii.
Autoritatile isi paseaza responsabilitatea in timp ce cetateanul de rand, platitor de taxe spagi si impozite, are de suferit.

Un grup de pensionari indignati protesteaza in acest moment in fata Centrului de Cartier Tatarasi. Pensionarii cer printre altele si demisia primarului Nichita.
Spionela Vizorescu, reprezentanta Asociatiei Pensionarilor din Iasi filiala Tatarasi, a acceptat sa dea un interviu in exclusivitate pentru butnaraski.ro:
“Este strigator la cer ce se intampla! Cartierul Tatarasi e plin de pensionari agresivi si stresati. Noi, pensionari,i aveam cea mai mare nevoie de droguri. Avem atatea probleme si nici un sprijin. Mai venea un nepotel la noi… aveam cu ce sa il servim.”

Nici patronii teraselor din împrejurimi nu au fost prea fericiti. Lipsa drogurilor a scazut drastic vanzarile la sucuri si bauturi alcoolice. Nimeni nu e dispus sa bea apa cu colorant si alcool cand e treaz.

Venit de urgenta la fata locului, primarul Gheorghe Nichita nu a putut decat sa dea neputincios din umeri spre nemultumirea protestatarilor ce se jura ca nu mai prinde urmatorul mandat.
Sper ca baietii nu vor ajunge in locuri unde te trezeste erectia matinala… a celor din jur si ca vor da in judecata Politia Iasi pentru a-si recupera prejudiciul cauzat de crasa incompetenta a acestora. Cei de la BZI au reusit sa surprinda incidentul :

http://www.bzi.ro/senzational-captura-impresionanta-de-stupefiante-in-tatarasi-update-foto-video-242851#

 

3 thoughts on “O avarie la reteaua de droguri a lasat Tatarasiul in stress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *