Main menu
Andrei Butnarasu - blog personaltrollboxNicolae Guta va canta manele de leagan in maternitatile bucurestene

Nicolae Guta va canta manele de leagan in maternitatile bucurestene

gutza_cantece_pt_copii

De 1 iunie Nicolae Guta va canta manele de leagan in maternitatile Bucurestene. Acest eveniment face parte din campania de promovare a Scolii de Dans si Bune Manele, instutie acreditata de Ministerul Educatiei. Dupa finalizarea cursurilor oricine va putea lipi euro de fruntile transpirate ale manelistilor folosind doar saliva pe post de adeziv. Pana la deprinderea procedeului cursantii vor putea aplica adezivul oriunde pe fata manelistului. Printre discipline se numara si aruncatul cu euro-viteza, precum si cursuri in care se vor prezenta moduri de asortare a unui lant cu orice tricou negru.

Din pacate micutii spectatori sunt departe de a-si fi atins maturitatea financiara, rasplatindu-l pe interpret doar cu ce vor avea la indemana (rahat). O alta dezamagire pentru interpret va fi dantura slab dezvoltata a audientei, incapabila sa sparga seminte pe durata recitalului. Surse din interioriul maternitatii Giulesti declara ca in anii trecuti, imediat dupa prestatia lui Guta bebelusii au inregistrat schimbari dramatice in comportament. Baieteii si-au facut poze ostentative lingand sanii mamelor iar fetitele s-au apucat sa pledeze pentru nume precum Smecherita sau Printesa de Aur.

Chiar daca ziua de 1 iunie va fi una extrem de solicitanta pentru Nicolae Guta, acesta nu va uita sa-l felicite cu un tanguit “La multi ani” pe vechiul sau prieten Adrian Copilul Minune.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

3 thoughts on “Nicolae Guta va canta manele de leagan in maternitatile bucurestene

  1. Conform unui studiu realizat pe un esantion reprezentativ de bebelusi ce au participat la reprezentatia manelistului de anul trecut, procentul de regurcitare a lapticului a atins cote alarmante, crescand in medie cu peste 50%.

  2. Dupa cum probabil ai auzit se filmeaza la o readaptare a peliculei Exorcistul. Scenele in care interpreta principala voma suspendata in tavan vor fi filmate la noi in tara, in maternitati mai exact 🙂

    1. Diferenta dintre Pitbull si o manea este fratoe mare. Pitbull este de fapt rapper si genul lui ar putea fi catalogat ca fiind dance-pop. Inainte canta mult si raeggeton. Este o ignoranta mare sa consideri orice gen muzical care seamana cu maneau ca fiind manea. Maneaua este cea care fura din strainatate, nu invers. In plus, melodiile originale care au fost furate de manelisti sunt hituri in fratoe multe tari si muzica aia este buna in genul muzical respectiv. Ce strica maneaua cu adevarat e utilizarea unor versuri tampite si gandite in 2-3 minute la un nivel de scolar plus furtul melodiei fara pic de modificare in afara de versuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *