Main menu
Andrei Butnarasu - blog personaltrollboxMos Nicolae arunca bomba: “Fara cadouri anul acesta”

Mos Nicolae arunca bomba: “Fara cadouri anul acesta”

Unul din cei mai cunoscuti mosi ai Romaniei este tarat intr-un scandal fara precedent. Mos Nicolae este acuzat ca intre anii 1996 si 2005 ar fi delapidat cadouri in valoare de peste 3.000.000 euro.

Tribunalul Bucuresti a dispus ieri cercetarea in stare de libertate a inculpatului Nicolae Mos, dupa ce acesta ar fi adus grave prejudicii statului roman, prin instrainarea de cadouri in vederea obtinerii unor foloase banesti. Pana la finalizarea cercetarilor, Nicolae a fost suspendat din functia de Mos, lasand romanii cu ghetele goale.

Pinocchio Mitomann, avocatul apararii, considera aceste acuzatii ca fiind nefondate, reprezentand o razbunare politica venita din partea Guvernului Romaniei: “Sunt doar niste speculatii spuse din gelozie, politicienii nu se mai satura de bagat mana in buzunarele cetatenilor si vor sa le fure afacerea si celor care le baga mana in ghete”. Mitomann nu s-a sfiit sa il atace si pe Mos Craciun: “Nimeni nu l-a intrebat vreodata pe Mos Craciun de ce foloseste sania de servici in interes personal. Dumnealui poarta culoarea rosie, o culoare ce reprezinta democratia si te scuteste de vizite in locuri unde eviti sa scapi sapunul. Nu instig la violenta, dar singurii care au iesit in pierdere au fost cetatenii Romaniei. Guvernantii vor avea de dat explicatii de ce maine dimineata romanii vor gasi in ghete doar mirosul.”

Contactat telefonic Mos Nicolae a adus injurii reporterului butnaraski.ro, folosind un limbaj suburban, nedemn de o persoana de varsta dumnealui. Din respect pentru cititori nu vom reproduce decat o parte din discursul domnului Nicolae, cea in care ameninta spunand ca “Mai vedeti voi cadouri cand mi-oi vedea ceafa, veti gasi un cuvant din patru litere in incaltaminte”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *