Main menu
Andrei Butnarasu - blog personaltrollboxMos Craciun a lovit patru masini pe Kiseleff

Mos Craciun a lovit patru masini pe Kiseleff

accident1

Locuitorii Bucurestiului sunt revoltati dupa ce Mos Craciun a provocat un grav accident rutier pe Soseaua Kiseleff. Din declaratiile martorilor rezulta ca Mos Craciun a plecat din club in jurul orei 4 dimineata, conducand sania baut si aflandu-se sub influenta substantelor halucinogene.

Venind dinspre Calea Victoriei, nu a adaptat sania conditiilor de trafic, spulberand patru autoturisme parcate regulamentar. Dupa accident a refuzat testarea cu aparatul etilotest, sau sa dea orice fel de declaratii.

Patronul clubului unde acesta a baut pana dimineata declara ca Mos Craciun a avut un comportament depresiv, plangandu-se in stanga si dreapta ca serviciul nu permite existenta unei doamne Craciun. Mai mult, doi dintre renii sai au intrat in conflict cu mai multi angajati ai clubului.

Paul B, martor al accidentului si tatal unei fetite de 9 ani condamna gestul acestuia ca fiind total iresponsabil. “Printr-un miracol nu a lovit pe nimeni. Nu inteleg ce legatura are obezul asta cu Nasterea Domnului. Isus s-a nascut intr-o zona cu minime de 17 grade iar grasul asta asociat cu Craciunul e tocmai din Polul Nord. Dupa ce ne face praf masinile pentru care inca platim rate, mai si instiga la defrisarea padurilor de brazi.”

Proprietarii masinilor avariate sunt hotarati sa depuna plangere penala pentru a-si recupera prejudiciul.

Two thoughts on “Mos Craciun a lovit patru masini pe Kiseleff

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *