Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpersonaleMic tratat de supravietuire pe doua roti

Mic tratat de supravietuire pe doua roti

1. Informeaza-te cand e un meci de fotbal si evita stadioanele sau zona barurilor sportive. Ai sanse mari sa-ti mai vezi bicicleta doar in pozele facute cu telefonul pe care nu-l mai ai. Scorul meciului se va reflecta asupra integritatii corporale: daca echipa suporterilor pierde creste si probabilitatea de-a pierde si un dintisor pe langa bicicleta. Zana Maseluta este exonerata de orice interventie deci va trebui sa eviti genul asta de prejudicii.

2. Pleaca de la premiza ca esti invizibil in trafic. Nu te astepta sa ti se acorde prioritate. Nu ai o banda pentru tine. Vei invata sa apreciezi cei cativa centimetrii alocati cu generozitate de participantii la trafic.

3. Inainte de-a escalada un conflict in trafic adu-ti aminte ca sub saua bicicletei nu incape o bata de baseball. Spre ghinionul tau specialistii de la Dacia au introdus-o in dotarea standard inca din 2005.

4. Obisnuieste-te sa raspunzi la apelativul “Saracule”. Este o excelenta modalitate de diferentiere in trafic. Majoritatea oamenilor care te vor respecta sunt cei care detin si o bicicleta in paralel cu masina.

5. Daca totusi esti antrenat intr-un conflict spontan nu uita sa-i amintesti adversarului ca o oglinda de Logan se inlocuieste cu 100 de lei si aduce 7 ani de ghinion. De asemenea spune-i ca cine este fara pacat sa arunce primul piatra. E foarte probabil sa inteleaga aluzia.

6. Daca discutia ta cu un caine agresiv incepe cu cutu-cutu poti incepe sa-ti sfasii singur pantalonii. Cainii sunt fideli crezului domina sau vei fi dominat. Tu alegi daca vrei sa devii victima sau nu. Daca esti atacat cat timp esti pe langa bicicleta foloseste-o drept paravan. Functioneaza si cu o umbrela mai mare.

VA URMA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *