Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletMedicii avertizeaza: Tigarile electronice cresc riscul aparitiei Cancerului Electronic

Medicii avertizeaza: Tigarile electronice cresc riscul aparitiei Cancerului Electronic

tigara e

Asociatia Médecins Sans Frontières (prin filiala romaneasca Medici Spagari Cu Nesimtire Fara Margini) a emis un comunicat de presa in care sunt puse la zid tigarile electronice. Conform ultimelor studii, se pare ca acestea contin o serie de substante care tripleaza riscul de aparitie al cancerului electronic. Primele simptome se manifesta prin tuse electronica insotita de varsaturi binare.

In sprijinul medicilor a sarit si societatea civila care este de-a dreptul revoltata. In mod curios, populatia nu este deranjata de amenintarea la adresa sanatatii, ci mai mult de tentativa de inlocuire a tigarii clasice, atat de indragita de parinti si copii.

Situatia a fost dezbatuta pe larg si in presa internationala. Lifeless Magazine titreaza: “Tigara clasica este un eficient instrument social. Cu ajutorul unei simple tigari ne putem cunoaste viitoare sotie cerandu-i un foc sau chiar obtine o portie dubla de prajitura in puscarie.(…) Cititorii nostri ar trebui sa stie ca pana si tamaia inhalata in biserica duce in timp la epilepsie.”

Chiar si Brian O`Death, un huligan din Marea Britanie este revoltat de aparitia tigarii electronice: “De cand cu tigara asta electronica nu mai sunt motivat sa ma dau jos din pat. Am fost privat de unica placere vinovata…ceream si eu cate o tigara in fiecare seara…refuzul il recompensam cu o bataie sora cu moartea. Daca exista un Dumnezeu cred ca e cel mai potrivit moment sa-si faca aparitia”

Nici membrii familiei Meltenescu nu sunt prea entuziasmati de tigara electronica. Proaspat ajunsi pe litoral, acestia au constatat cu tristete lipsa chistoacelor care se prindeau intre degetele de la picioare dupa o plimbare pe plaja. Domnul Meltenescu e totusi multumit ca inca nu s-au inventat semintele electronice.

Cancerul Electronic este considerat drept o serioasa amenintare la adresa sanatatii, depasind in nocivitate dependenta de Facebook, cat si pandemia de prostie care face ravagii in Europa.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

Two thoughts on “Medicii avertizeaza: Tigarile electronice cresc riscul aparitiei Cancerului Electronic

  1. Sunt constient ca bine nu fac, dar nici atat de nocive precum o tigara normala nu sunt…
    Pana la urma nici apa de la robinet nu avem voie sa bem ca ne imbolnavim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *