Main menu
Andrei Butnarasu - blog personaltrollboxMasturbarea la volan: principala cauza a accidentelor rutiere

Masturbarea la volan: principala cauza a accidentelor rutiere

volan dacia

Eftimie Tocanel cobora nervos scarile grabindu-se spre matusa Plescovia, devenita brusc matusa preferata de cand un iz de mostenire ii invaluia apartamentul.

Indreptandu-se spre iesirea din bloc, se intalni cu Frigida, fetita vecinilor, progenitura care-i studia curioasa sacosele pline cu daruri pentru matusa Plescovia. Eftimie isi simti violat continutul papornitelor, motiv pentru care mormai un “Buna fetito!” si se scurse evaziv pe langa perete, ca un patron in ziua de salariu.

Bombanind, isi tranti nervos sacosele cu faina si iaurt de capra pe locul din dreapta in timp ce incerca sa-si puna centura utilizand cele cinci carnacioare denumite simbolic degete. Motorul porni tusind asmatic, punand in miscare batrana sa masina, Elisabeta pe numele ei.

Personajul nostru incepu sa goneasca, aruncand priviri superioare catre soferii ce detineau masini pline de optionale inutile precum franarea pe toate cele patru roti sau portiere care se deschideau. In goana sa dupa mostenire Eftimie omisese faptul ca e sofer pe o Dacie, masina ce porneste greu si opreste si mai greu.

Cateva strazi mai departe vazu un carucior plin cu fier vechi, tras de doi minoritari care circulau regulamentar pe banda lor. Uitandu-se in carucior recunoscu mirat o bucata din epava din Costinesti.

In timp ce incerca sa inteleaga cum de nu s-au dizolvat minoritarii la contactul cu apa auzi o bubuitura si se trezi cu masina infipta intr-un gard de pe margine strazii. Borcanele cu iaurt se sparsera zgomotos de bordul celei ce in urma cu 25 de ani putea fi catalogata drept masina. Nu apuca sa-si revina ca un batranel incepu sa il apostrofeze zgomotos in vazul lumii:

– Naparstocule! Casca ochii pe unde mergi! Criminalule!

– Matale ar trebui sa-ti vezi de treaba lu` matale. Rosti Eftimie incorect din punct de vedere gramatical, cat si penal.

In timp ce-si studia adversarul de talk show stradal observa un politist ce se indrepta spre masina botita. Eftimie se uita dupa camere ascunse prin tufisuri. Experienta sa pe aceasta planeta il invatase ca politia nu ajunge niciodata in timp util.

Omul legii il analiza pe Eftimie, dupa care isi indrepta privirea plina de repros spre masina.

– In loc sa aveti o icoana pe bord ca tot crestinul umblati cu poze cu femei goale! De asta ati si patit-o.

Eftimie se conforma absent situatiei, nici nu incerca sa le explice ca poza in cauza era doar o amarata de reclama ce o gasise sub stergator.

– Observ si o substanta vascos-laptoasa de culoare alba in habitaclu. Stimate domn, va relaxati in trafic mai mult decat e cazul ? Continua politistul.

Eftimie privea socat la iaurtul ce improscase jumatate din masina cat si la poza cu femeia goala din pliantul publicitar. Ca prin vis il auzea pe politist cum incerca sa completeze procesul verbal, buchisind cu voce tare: Cauza accidentului: masturbarea la volan

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *