Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalevenimente iasi iasiMangalita – un porc aproape de inima ta

Mangalita – un porc aproape de inima ta

Porc Mangalita04

Intr-o tara pe care nimeni nu ar fi banuit-o ca sufera de un deficit la capitolul porci, un producator roman ne prezinta porcul Mangalita.

Pe langa aspectul metrosexual acest porc este detinatorul unei calitati ce merita mentionata. Carnea sa nu detine colesterol. In eventualitatea in care va pasa de atriile si ventriculele dumneavoastra, le puteti menaja incercand macar o data pe an produsele de acest gen.

Produse vor fi prezentate in cadrul Targului Ecoagris, targ ce va fi deschis incepand de astazi in Parcul Biserici Toma Cozma din Iasi (Str. Toma Cozma, 41).

Daca mi-ati cere parerea, genul asta de porc se preteaza de minune ca si animal de companie. Are un aspect mangaiabil si este onest. Te informeaza printr-un grohait prietenos ca este un porc si ca asteptarile tale se rezuma doar la mangaiat si mancat (de preferat in aceasta ordine).

Atentie!

Porcul mangalita nu va poate intoarce inapoi persoana iubita sau vindeca de inima rea. Este doar un porc deosebit de inimios.

P.S. Targul Ecoagris cuprinde multe bunatati sanatoase si este deschis in perioadele 9-11 decembrie, 21-23 decembrie , 6-8 ianuarie si 20-22 ianuarie.

Two thoughts on “Mangalita – un porc aproape de inima ta

  1. E simpatic. Dar asta nu inseamna nimic din partea mea, care sunt un iubitor de porci. Si nu-mi plac doar la gust, dar nici nu vreau sa intelegeti c-as fi vre-un zoofil mai ciudat, doar mi se par foarte simpatici si daca n-ar fi atat de porci, mi-as lua o rasa mai mica ca animal de companie. Sa ies cu el in parc, cu zgarda si botnita, la agatat de pustoaice cu kilograme in plus. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *