Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpersonaleMa retrag in munti sa sarbatoresc Ziua Barbatului

Ma retrag in munti sa sarbatoresc Ziua Barbatului

DSC00074

Intr-un moment de luciditate financiara am s-o recunosc: Ziua Barbatului e doar un pretext. De mult timp imi doream sa ma retrag in munti si sa-mi fac un espresso cu lapte de capra neagra.
In consecinta, maine la prima ora ma rostogolesc jovial printre munti, mergand atent sa nu agit cisterna cu bere.

Invatand din greselile anilor trecuti nu am sa mai car toate nimicurile dupa mine. De data asta calatoresc light: placa de par, un uscator profesional si trei tipuri de gel de dus. Spre disperarea celorlalti turisti am sa car si o dacie cu manele tunata cu gust. La noi la romani nu exista iesire la “iarba verde” fara a lasa ceva in urma: gunoaie sau scandal. Mai avem mult de stat in templul bunului simt pana ce vom ajunge la stadiul in care vom putea practica turismul ninja(turismul prin care trecem neobservati si fara sa lasam urme).

Pentru a ma asigura ca ma voi intoarce cu bateriile incarcate am sa efectuez descinderi in mai multe formatiuni muntoase, cate una pe zi. Cu putin noroc soarele imi va mangaia punctele negre de pe nas in timp ce voi privi semet printre cearcane.

Nu am reusit sa dau peste o melodie care sa reflecte cheful de drumetie in kilometri asa ca in loc de la revedere va las cu I would walk 500 miles. Pentru cei suferinzi de PMS acut si reprosofilie trebuie sa mentionez ca distanta aproximativa va fi de 804 kilometri.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *