Main menu
Andrei Butnarasu - blog personaltrollboxLipsa alcoolului afecteaza copulatia la sate

Lipsa alcoolului afecteaza copulatia la sate

IMG_1979

Odata cu venirea zapezilor, nivelul libidoului din Campia Romana a inregistrat cele mai scazute valori din ultimii 30 de ani, declarandu-se cod portocaliu de abstinenta. Ministerul Copulatiei si Mictiunii Regionale a organizat de urgenta o video conferinta cu toti prefectii din judetele afectate, pentru a elucida cauzele acestui dezastru cu implicatii demografice in viitorul apropiat. In cadrul discutiilor au fost invitate sa ia cuvantul si cateva localnice din comuna Rachitenii din Vale.

Printre ele se numara si veterana de varsta a comunei, Genoveva P. Localnica sustine ca tinuta populara este departe de a fi un fashion statement, accentueaza kilogramele in exces iar acest lucru ar transforma-o intr-o partenera neatragatoare pentru sotul ei, precum si pentru Vasile, violatorul satului.

– Imi este greu sa cred ca portul popular reprezinta o extensie a sexualitatii mele, sunt o femeie puternica si cu un evident plus de individualitate. Stiu ca e aproape imposibil sa dai mancare la “rati” intr-o tinuta asezonata cu paiete si cristale Swarovski, dar am mari probleme in a ma identifica cu tinuta casual promovata agresiv in mediul rural.

Unul dintre consilierii locali participanti la conferinta o privea languros pe Genoveva, admirandu-i sanii lasati ce se intrezareau prin pantaloni, confirmandu-i sexualitatea debordanta cat si igiena precara. Intr-un moment de geniu, consilierul o intreba pe batranica:

– Mamaie! La voi in sat se mai consuma alcool ca pe vremuri?

– De unde pacatele mele…de cand cu zapezile astea abia daca ajunge ambulanta…ne-a mai dat asistenta de pe salvare niste spirt, dar nu poti imparti un litru de spirt la o comuna cu 2000 de suflete. Replica Genoveva cu o tristete bahica in priviri.

Figura imbatranita a demintarului se lumina brusc. Daca ridurile adanci ce-i brazdau fata te duceau cu gandul la o harta a raurilor, dantura acestuia facea trimiteri clare catre barajul Vidraru dupa bombardament.

– Mamaie, nu te invinovati inutil, nu are treaba cu straiele populare, problema e cauzata de lipsa agentului dezinhibator. Spuse consilierul pe un ton semidoct ce l-ar face invidios pana si pe Horia Roman Patapievici. Apoi isi continua cuvantarea, uitandu-se inspre jurnalistii ce asistau plictisiti la dezbateri:

– Guvernul Romaniei este pregatit sa intervina in zona cu patru camioane militare incarcate cu bauturi spirtoase, menite sa reaprinda scanteia in privirile electoratului.

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

Two thoughts on “Lipsa alcoolului afecteaza copulatia la sate

  1. Ca de obicei, Guvernul Romaniei ia decizii proaste, paguboase si anti-populare!
    In loc sa aduca patru camioane militare incarcate cu bauturi spirtoase, mai bine ar aduce doua camioane pline de soldati virili, gata sa primeneasca sangele satenilor binecunoscuti pentru casatoriile intre rude de gradul unu si doi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *