Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletIstoricul Neagu Djuvara arunca bomba : Coana Mita Biciclista era o curva de lux

Istoricul Neagu Djuvara arunca bomba : Coana Mita Biciclista era o curva de lux

neaguVsCoanaMita
La varsta de 94 de ani reputatul istoric nu poate sta deoparte de lumea mondena, chiar daca sfera declaratiilor sale se situeaza in zona secolului trecut.

In cadrul unui interviu incendiar domnia sa face dezvaluiri socante despre Maria Mihaiescu, cunoscuta in presa de scandal drept Coana Bicilista. Istoricul este neiertator cu diva:

“Porecla de Coana Mita Biciclista i-a fost atribuita de un jurnalist. Un frustrat, dupa cum ar spune asistentele TV contemporane. Apropo de asistente TV…In acele timpuri poreclele erau mult mai simple, fara Pamela de Romania sau Bianca lui Bote. Era o demimondena, ma rog, hai sa-i spunem in mod vulgar, o curva de mare lux.

Pe vremea aceea inca mai existau valori, femeile frumoase nu umblau cu fotbalisti, ci cu medici. Oricum, i-ar fi fost mai greu sa-i cucereasca, asta pentru ca nu te poti dezbraca la radio, televiziunea fiind doar un vis frumos al acelor timpuri. De asemenea sa nu uitam ca nici Q7-urile nu existau, Mita fiind nevoita sa se multumeasca doar cu o bicicleta alba, de fite ”

Chiar daca a fost acuzat ca si-ar face publicitate cu ajutorul acestui scandal, istoricul ramane la fel de transant: “Nu am nevoie de un scandal cu prostituate de lux pentru a-mi promova ultima aparitie editoriala. I-am explicat asta si Taranului cu Maserati, aseara la Capatos”

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

One thought on “Istoricul Neagu Djuvara arunca bomba : Coana Mita Biciclista era o curva de lux

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *