Main menu

Iphone 4S(ucks)?

iphone4s-pret-afp
Daca cei de la Apple ar fi vandut mere stricate, le-ar fi dat cu 199$ kilogramul. Mecanismul de marketing Apple este atat de complex si eficient incat ajunge sa il depaseasca in ingeniozitate si inovatie pe cel al vietii si al mortii. Nimeni nu intelege exact cum functioneaza cele doua, dar ele isi fac treaba de minune. Ma numar printre cei care asteptau cu duhul in cavitatea bucala (sufletul la gura) lansarea iPhone5. Anul asta am sa-mi tin banii in buzunar pentru transplantul de instincte animalice. Nu cred ca “S”- ul vine de la Sucks, dar ma asteptam la mai mult din partea unei companii ce s-a bucurat de o ascensiune uimitoare in ultimii ani. Daca as fi in locul lui Jobs, as aborda o strategie de vanzari pur romaneasca :
“Aifoane aveeem, mai am 2 milioane si plec acasa in Braila!” sau “Am cancer, cumparati de la mine!”

In alta ordine de idei, tipul e un perfectionist. Daca s-ar organiza un concurs de urinat intr-un dop de cola de la etajul doi, ar iesi cu siguranta castigator. Ma indoiesc ca s-a pricopsit cu cancerul ca urmare a consumului exagerat de alcool, a obezitatii  sau a gingivitei. Îi doresc multa sanatate si sa nu aiba parte de mesaje ipocrite gen “get well soon” din partea “celor dragi”.

sursa foto

4 thoughts on “Iphone 4S(ucks)?

  1. cam da, nu e mare sfaraiala

    pe 11 e marea sfaraiala si la google, cu nexus prime si noul android, poate te va multumi 🙂

    1. Am dat 4-ul acu 2 saptamani si acum am un Samsung Galaxy Mini, el e destul de bun dar are pixelul cat capul meu 🙂 Oricum, nu iau nici o decizie pana ce nu testez 4S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *