Main menu

Initiere fotbalistica

IMG_8691

Prin definitie, oamenii se impart in doua categorii: prima si a doua. Glumeam! Se impart in doua tabere: cei pasionati de fotbal si cei reticenti sau indiferenti.Eu sunt legitimat in cadrul celei de-a doua.

Cand prietenii de la Embargo m-au invitat sa vizionam impreuna un meci din semifinala Campionatului European m-am uitat cu reticenta la mail, pregatindu-ma sa refuz politicos. In timp ce raspundeam la mail am realizat ca as da dovada de ignoranta daca nu as incerca macar o data sa ma uit la un meci cap-coada. Prin urmare, calcand cu pasi nesiguri pe teren necunoscut am decis sa-mi petrec seara de miercuri la o masa plina ochi cu bere, bloggeri si antreprenori online.

Atent la brandul personal, am ajuns printre primii, analizand curios cateva clone de Connect-R imprastiate neglijent pe la mese. Driblez portarul si-mi amplasez fizicul rubensian pe un scaun, asteptand circumspect sosirea echipei gazda.

Odata cu ceilalti invitati, de dupa un corner aparu si Vali Ciacaru, zugraviindu-ne intr-un scurt brief istoria barului, cea a Campionatului Mondial, cat si cateva repere fotbalistice. A fost o experienta utila, tinand cont ca in aceeasi zi aflasem cu uimire de pe Wikipedia ca fotbalul se joaca cu o minge sferica.

Confundand un fluier admirativ cu cel al arbitrului imi indrept privirea spre ecran in speranta ca nu voi fi nevoit sa intreb “care-s ai nostrii”. Jumate din atentia distributiva scana imprejurimile in incercarea de a-mi masca evidenta aura de virginitate fotbalistica care-mi patrona persoana. Pana la finalul meciului am dat dovada de comportament sportiv, ciocnind halbe impreuna cu coechipierii mei din echipa devoratorilor de seri perfecte.

Pe final nu pot decat sa ma autofelicit, nu mi-am luat plasa cu iesirea asta. Am avut o prestatie onorabila, nu m-a bagat nimeni in offsaid. Cred ca am reusit sa-i conving pe toti ca stiu cu ce se mananca fotbalul, chiar daca barmanul mi-a pasat destule beri incat sa am goluri…de memorie(joke) 🙂

Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

Two thoughts on “Initiere fotbalistica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *