Main menu

Incursiuni culinare

Faptul ca romanii baga in ei ca spartii nu mai reprezinta de mult o noutate. In goana dupa inaugurari de hypermarketuri cetatenii tarii noastre au inceput sa aloce din ce mai putina atentie meselor. O greseala des intalnita este alimentatia efectuata la capatul gresit al corpului. E adevarat, preturile alimentelor au crescut si mancam mai rar, dar asta nu reprezinta o scuza pentru a trata situatia cu curul fundul. Aflam din Adevarul ca un barbat din Iasi si-a bagat un morcov in fund. Inainte sa il judecam pe sarmanul om trebuie luat in calcul si motivul : a fost sfatuit de un vecin sa-si bage leguma portocalie in spate pentru a scapa de mancarimi. Daca ar fi sa-i reprosez ceva ar fi ca nu a apelat la serviciile comunitatii gay din Romania. Cu siguranta problema ar fi fost rezolvata dupa o cina romantica si un film.

O alta stire prezinta cazul unei batranici de 73 de ani care in loc sa astepte linistita in casa un violator a preferat sa practice jocuri erotice cu partenerul ei de 74 de ani. Din joaca lor copilareasca s-a ajuns la un baton de salam introdus in dos. Ce ma sperie cel mai tare este ca pe timp de criza nu te debarasezi de mezeluri dupa ce ai facut sex cu ele,  drept urmare cred ca pana la urma au servit salamul si pe celalalt capat, doar ca de data asta au procedat corect.

Singura problema pare a fi igiena cavitatii bucale secundare. Problema a  fost rezolvata cu succes de un barbat din Dorohoi. Domnul in varsta de 43 de ani si-a introdus un spray deodorant in anus pentru a igieniza si improspata zona.

 

Dragi romani, ganditi cu curul fundul, nu mancati cu el !

 

 

http://www.adevarul.ro/locale/iasi/SOCANT-barbat-Iasi-spital-morcov_0_572343108.html

http://www.click.ro/actualitate/din_tara/spray-deodorant-medici-durere_0_863313809.html

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/la-73-de-ani-perversiuni-sexuale-cu-batonul-de-salam-vezi-ce-a-iesit.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *