Main menu
Andrei Butnarasu - blog personaltrollboxInchiriez masina a timpului

Inchiriez masina a timpului

Cand stiinta merge prea departe, noi toti ca si entitatate avem de suferit. M-am abtinut de la comentarii cand a fost clonata oaia Dolly, am tacut la al treilea Reich, dar in cazul de fata ma afecteaza personal. Am sa fiu scurt. Daca as vorbi, probabil m-as balbai de nervi.

Un idiot a inventat o pastila care te împiedica sa te imbeti, indiferent de cantitatea de alcool pe care o bei. Nu credeam ca am sa asist la asemenea atrocitati pe durata sederii mele pe acest pamant, dar individul de mai jos (Mark Hutchinson) a deschis o rana mult mai rece decat orice iarna nucleara. Oare domnul Hutchinson nu a banuit ca oamenii beau tocmai pentru a se imbata?

Priviti-l in ochi pe acest individ incapabil de orice urma de empatie pentru semenii sai, animale din aceeasi specie.
m_hutch

Daca stam si ne plangem pe net nu rezolvam nimic. Haideti sa facem rost repede de o masina a timpului pentru 2-3 zile si sa mergem in trecut si sa-i administram mamei cercetatorului o pastila care te impiedica  sa nasti peste noua luni. Nu avem timp de parlamentat. Am sa ma imbrac mai gros. Am inteles ca inainte de incalzirea globala era cam racoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *