Main menu

În urmă cu exact 30 de ani

În urmă cu exact 30 de ani puneam piciorul pe planetă, fix la această oră. Au urmat multe provocări, „să nu mă prindā 30 de ani gras” a fost poate şi cea mai dură dintre ele. În prezent privesc pozele cu mine gras ca pe nişte amintiri dintr-o altă viață.

Acum un an, am decis să mă apuc serios de sport (mountain biking și jogging). Am muncit, mi-am vândut aparatul foto, m-am împrumutat de pe la prieteni, de ziua mea, exact la aceeși oră l-am cumpărat pe Forest Fucker. Rezultatele nu au întârziat să apară, deşi uneori mai am momente în care mă bate gândul să mă orientez spre un sport mai puțin periculos, precum şahul, sau badmintonul. Îmi revin repede după ce-mi aduc aminte că nici o altă activitate nu m-a făcut să ajung acasă atât de murdar şi de fericit.

Dar poate că cea mai mare realizare sunt prietenii, în special cei care m-au încurajat să nu mă opresc din nebunia şi încăpățânarea mea. Fără ajutorul vostru nu aş fi ajuns ticălosul impertinent, sarcastic şi arogant care s-a instalat abuziv în inimile voastre. Vă mulțumesc!24036251374_d184966394_b[1]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *