Main menu
Andrei Butnarasu - blog personalpamfletIesenii sunt rugati sa-si faca rezerve de poze cu cadavre. Site-ul BZI a functionat cu intermitente.

Iesenii sunt rugati sa-si faca rezerve de poze cu cadavre. Site-ul BZI a functionat cu intermitente.


In cursul acestei dimineti, iesenii doritori de poze de la locul accidentelor au ramas cu buza umflata. Site-ul celor de la BZI nu a putut fi accesat.

Reporterii butnaraski.ro s-au urcat in adidasii de serviciu si au plecat pe teren pentru a lua pulsul iesenilor strazii:

Viviana B. 62 ani, casnica:
Impardonabil! Ar trebui gasiti vinovatii si pedepsiti exemplar. In timp ce aia de la internete incearca sa remedieze defectiunea unii oameni plang dupa doza zilnica de poze cu morti si galerii foto incendiare cu brunete focoase.

Brebenel G. 28 ani, vopsitor auto cu plata in alcool:
Deci nu se poate asa ceva! Eu intru pe pagina lor de doua-trei ori pe zi, cand vad dublu intru si de patru ori. Nu am mai fost de mult in comuna natala, dar imi aduc aminte de casa parinteasca cand vad poze cu consatenii mei cu furci in spate sau babe violate.

Alberto E. 17 ani, elev/manelist freelancer:

Quae! Acuma merge! Am intrat de pe telefon ca prind internetul cu el. Bine ca au reparat…ar fi fost nasjpa daca un oras ca Iasu` ar fi ramas fara principala sursa de informatii culturale. Forza poli! Capitala culturala a Romaniei my ass :-j

Chiar daca de a fost de scurta durata, indisponibilitatea site-ului bzi.ro a aruncat iesenii in urma cu 10 ani, perioada in care se scormonea cu infrigurare dupa poze cu cadavre pe site-uri precum ogrish si rotten.

sursa foto: Fede.ro
Daca v-a placut articolul promovati-l cu un like, daca v-a placut bufonul recompensati-l cu un un like aici

6 thoughts on “Iesenii sunt rugati sa-si faca rezerve de poze cu cadavre. Site-ul BZI a functionat cu intermitente.

  1. Pacat ca a durat atat de putin. Cateva secunde de reculegere pentru moartea presei iesene. Grav daca o mizerie ca BZI poate avea atatia cititori. De fapt, definitoriu, nu grav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *